Sunday, November 27, 2011

Drama Bersiri MAK YONG Musim Kedua





Skrip ke 62

Tajuk Drama: MAK YONG (musim ke dua)

Durasi : 13 episod x 1 jam

PRODUKSI: World Evolution Brain Sdn Bhd

PRODUSER: En Jurey Rosli

Pengarah : En Hazreen Hakim

Idea Asal: Martias Mohd Ali

SKRIP: Adza Irdawati Adenan & Adza Nasya Emie


Di atas sambutan memberangsangkan pada Drama Mak Yong musim pertama yang telah ditayangkan di RTM pada december 2010 maka pihak penerbit telah menerbitkan MAK YONG musim kedua. Drama ini telah ditayangkan di RTM2 9hb mac setiap hari Jumaat pada pukul 3 petang





25 comments:

Fakhruddin Aziz said...

mmm....macam best je..

Cinta Misteri said...

uiihhhh...mak saya tonton drama nie. nanti saya bg tau dia ada sambungan, mesti dia happy

ikatankasihku said...

salam kenal =)

BeloG MTT said...

Wish u best of luck MakDara ! :')

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

LUTFI SYAFIQ said...

ok excited! nanti lepak lagi! banyak lagi benda nak sembang2. Nice to meet you MAK DARA! untunglaa still mcm anak dara. heheh. Best of luck!

ajak said...

asalam ...salam kenal ...saya new bie ...dah jadik follower awak ... sudilah kiranya menjadik follower saya gakk ... minta tunjuk ajar ..tq.

Meitzeu said...

Voted for u!

mt
Meitzeu @ Blog

Meitzeu @ Facebook

Meitzeu @ Twitter

FareezVanFillers said...

salam kak adza thanks vote ye..saye dah vote..dah..huhuhuhu btw thanks

Hans said...

salam mak dara
I dah vote U dari minggu lepas lagi
don't worry :-)

NasZ said...

yang nombor 1 pun belum tengok lagi. huhu.

From

Nasz

MOHD NASER.com

Khazanah said...

rame gak?

mantep said...

nice info

Azham Vosovic said...

fuh....sempat eyh akak tulis skrip...org pakar...senang je dah siap hehehehe

syira rahim said...

waahhh. drama mak yong. i'm sure its fun ! :D

KyLe Al-Yamani said...

saya doakan mak dara nyer drama sume meletop. ;D

miraLa said...

assalamm.. kalau saya minta izin nak skrip lakonan mak yong boleh x .. saya ade tugasan kene present persembahan mak yong.. kitorang x tau nk lakonkan ape..dalam youtube x faham dan x banyak contoh ..kitorang dah buntu sangat dah..selasa ni dah kene present.. :(

obat asam urat alami said...

semua kan indah pada waktunya !

trica jus said...

yup's setuju ! :)

Wanieys said...

mak yong drama mesti best ni hihi

khairul akmal bin azman said...

cerita ni wa nak layan..
tajuk pun mak yong..


mesti banyak maksud or kisah silam yg kita nak tahu

Fadzli Amir said...

Salam Mak Dara...Cik Wife memang suka cerita2 kebudayaan2 ni....

penyuluh perikanan said...

postingan yg sangat bagus, mantap dan cool
terima kasih sudah berbagi

TiranaAduka said...

salam kenal sis.

rengga andani said...

Wow..
Terus buat artikel yang sebagus ini ya sob tapi kalau bisa lebih bagus lagi..
Nice post lakh..:)
blogwalking
http://www.rengga-tikus.blogspot.com/